Dødsfall

Er det flere enn meg som synes at 1. april skal være en morsom dag? Den skal det, synes jeg. Men dagen i dag har ikke vært annet enn trist. Hvorfor? Jo, nå skal du høre:
Faren til noen i klassen min har hatt kreft på skjelletet i fem uker, og i går kveld døde han. Jeg synes det var så veldig trist å høre, også herlighet, STAKKARS DEM! Og den ene av dem er skikkeligt følsom, og for ikke lenge siden døde bestemora pluss noen av dyrene deres, så dette blir nok veldig tungt. Først begynte den ene å gråte, så den andre, og da var løpet kjørt for meg også.. Jeg, *, *, * og * satt på et grupperom den timen, også i maten. Resten av dagen ble det veldig vanskelig å konsentrere seg. Men klassen skal lage et hefte med tegninger/brev til dem, pluss at vi skal spleise på en gia bamse, siden de liker bamser veldig godt. Jeg håper det går bra med dere!

Men over på noe hyggelig! Vetle fikk meg i veldig godt humør i dag, vet du hvorfor? Dette var fjerde året på RAD at jeg har lurt han med samme tingen. Jeg ble av en eller annen grunn da jeg på slutten av dagen spurte han: "Eeh, Vetle? Har du spist sjokoladepålegg i dag eller noe?", og han tørket seg rundt munnen og spurte: "Nei åssen dæ? Har je no rundt munn'?" Tror du jeg ropte aprilsnar eller? Haha, Vetle, du er dagens lyspunkt. :  ')

I kveld har jeg vært på trening, det er veldig morro. Bortsett fra at jeg har veldig vondt i hele meg, menmen. Beina mine gidder ikke høre på meg! :  ( Off, trenerne våre dro en skikkelig aprilsnar på oss. Hun ene fortalte at hun og søsteren(som er den andre treneren) skulle flytte til Stavanger, fordi pappen deres hadde blitt overflyttet dit på grunn av finanskrisa. Og da sa Kristoffer(som er den tredje treneren): "Nei da slutter jeg óg! Gidder ikke når dere slutter!" g vi bare HÆ?! Jeg tenkte bare: hvem skal trene oss nå da? Dette er jo de beste trenerne jeg har hatt i hele mitt liv, de kan jo ikke erstattes! Og så ropte de: APRILSNAR! Jeg ble glad, samtidig som jeg ble sur fordi jeg ble lurt-igjen. Menmen.

Jeg har den tøffeste fiskelua i hele verden! Nekt og jeg denger'ei as!
29364572

Joa, et rart bilde er bedre en ikke noe bilde, sant?

Hva har du gjort i dag?
Har du lurt noen/blitt lurt selv?


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits