Sprek som F-A-E-N!

Nå sitter jeg på biblioteket på Eide, siden det er den enste tilgangen jeg har til data. Jeg tror jeg knuser dette tastaturet snart! Hver BIDIGSTE gang jeg trykker på mellomromstasten lager den en sånn stygg lyd, høres ut som himmelen faller ned! Okei da, ille er det ikke, men likevel! Anyway, jeg skal ikke bruke hele innlegget på å klage over den tasten, enda jeg veldig gjerne vil.

I går dro vi til bestemor for å feire bursdag. Men hun visste ikke at jeg var her, så jeg overrasket henne skikkelig! Hun blei litt paff tror jeg, men hun blei glad óg. Så i går feira vi altså 83-års dagen hennes, som er i dag. Jeg visste jo at Frank og dem kom, siden jeg var hos dem, og jeg visste at Katrine og dem kom, og jeg visste at Tante og Jan kom. Men, det jeg ikke visste var at Andrea, datteren til Monica som er søskenbarnet mitt, hun kom sammen med Tante og Jan, som forsåvidt da er besteforeldrene til Andrea. Eller, blir Jan det? I dunno. Men det var ihvertfall litt gøy, siden jeg ikke har sett henne før, tror jeg. Og litt etterpå kom Monica, altså mammaen til Andrea inn, sammen med hunden sin som var ikledd en hettegenser i militærmønster. Den var gossin. Hun har jeg ikke sett siden..når så jeg henne sist da? Jeg husker ikke, men det er lenge siden. Så det var også gøy. Monica er forresten utrolig pen, fant jeg ut : - ). Etter alle hadde dratt ble jeg igjen der. På kvelden, det vil si en gang etter midnatt så dreiv jeg og danset som en gal i stua. Haha, tror meg, det vil du ikke se. Og uansett hvor mye Espen trygler så får han ikke se : - )

I dag har jeg vært skikkelig sprek! Og da mener jeg skikkelig altså! Med en gang jeg sto opp så kledde jeg på meg og ordnet meg, og så stakk jeg på joggetur. Dette var mine tanker under joggeturen:

Aah, NÅ er jeg sprek! Skal jeg begynne å jogge med en gang? Neh. NÅ kan jeg begynne  å jogge! (jogger et par meter) Oppoverbakke? Kan man jogge i oppoverbakke? Pfth, det får noen andre finne ut, jeg går opp! (har kommet opp) Hmm, hvor skal jeg jogge nå a? Mot kirka? Ok. (jogger bort til kirka) Jeg får vel jogge ned her da(ned den veien ved kirka)Oj, mange folk! Æsj, jeg kan ikke jogge i sentrum, folk vil jo tro jeg er gal! Jeg snur.

Og slik fortsatte jeg vel egentlig hele turen.. MEN, bedre enn ikkeno'! Så skifta jeg. Så gikk jeg ned på coop og kjøpte ting for beste mor, og hun sa før jeg gikk at jeg bare kunne kjøpe med litt snop hvis det var noe jeg ville ha, så jeg kjøpte en sørlandschipc jeg^^.  Så gikk jeg opp med varene, og så gikk jeg ned hit. Og som sagt, nå sitter jeg på biblioteket på Eide. Skal vel en tur på -nille etterpå, as usual. Jeg kødder ikke, -nille på Eide er den beste -nillebutikken! Jeg forguder virkelig det stedet, og du aner ikke hvor mye jeg har svidd av der! Tihi, jeg er en "nillepåeide"-fan (a)

Men nå orker jeg ikke sitte her mer, siden sola skinner ute. Jeg stikker heller på.. (gjett!)

Snakkes sikkert seinere!

Danser du i stua seint på kvelden, når ingen kan se deg?
Trener du i påsken?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits