Hemmat tæl Toten

Ja-a, i dag er avreise dag. Off, enda klokka bare er 13:13 (ihii, morsomt klokkeslett :D) så føler jeg at det skjedd endel i dag. Jeg hadde mareritt i natt, det er kjett. Eller, jeg hadde faktisk flere.. Men jeg husker bare det jeg hadde fra jeg sovna etter å ha vakna klokka kvart over åtte til jeg vakna igjen en gang. Lise? Lov meg at du, Renate og Mons aldri begynner på balett. Tro meg, det blir verre enn du aner.

Ellers startet jeg dagen med å krangle litt over sms, alltid like koselig. Enkelte folk er bare så...DUMME! Jeg vet ikke hva annet jeg skal kalle deg? Jeg har ihvertfall brukt mer enn nok tid på deg. Og jeg har vel blitt en erfaring rikere, som de så pent sier. Og det at du ikke fatter en dritt, det er ikke min feil. Men du? Jeg er ikke sint på deg, ikke tro det. Jeg er mer lei meg, og såra ikke minst.

Men jeg gidder ikke å bruke hele dagen på å skrive om deg, for du er så teit i hue at det ikke er vits engang. Og dessuten, jeg skal på -nille før jeg drar veitu. Se forrige innlegg, så skjønner du hvor myejeg digger'e. 14:40 sitter jeg på bussen til Molde. Ca. 15:15 er jeg der. Da henter tante sakene mine, og så skal jeg og Silje gangstre Molde City B). Eller ikke? Haha, vi får se.

Jeg ønske meg en fin flytur, også ser jeg meg når jeg kommer hjem. :  )

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

¢¾ martha

¢¾ martha

14, Vestre Toten

Kategorier

Arkiv

hits