Sommer 09

Hvert år er det det samme maset. På nettby ser du hundrevis av grupper med tittelen "Sommer 09 TAR AV as :D:D:D:D<3333333", "Vi som gleder oss til sommer 09", eller "Sommeren 09 blir den beste!". Neste år kommer helt identiske grupper, bare med nytt årstall, naturligvis. Hele tiden hører jeg folk si: "Ah, sommeren 07 var serr den beste ass!", "i år blir sommeren bare BEST!" eller "Sommeren i år blir enda bedre enn i fjor!". Ja mine venner, det er bra man er posetiv.

I starten av året tenkte jeg: dette blir den beste sommeren noensinne! Jeg gledet meg kjempemye. Diverse saker og ting hendte, og ting ble forandret. Etter en stund tenkte jeg: sommeren får ikke blitt værre! Nå er det rett og slett whatever. Jeg har vært på musikalenes verden i starten av ferien. Det var gøy siden jeg elsker å synge og å stå på scena, men jeg var mye syk, såe.. Uansett. Jeg skal på nordisk- og fylkesleir med 4h, det blir sikkert gøy. På nordisk skal jeg ligge alene i telt i ei uke, hvor digg er ikke det liksom. Aktiviteten jeg valgte var leirkor, så synge får jeg jo. Jeg valgte fjellklatrenivå C, altså skal jeg nok bestige en topp i Sogn denne sommeren. Jadda. På fylkesleir skal jeg(håper jeg) ligge i hytte med noen andre fra Eina, da i tre(?) dager. Som aktivitet der valgte jeg Galdhøpiggen, så jeg skal altså bestige galdhøpiggen for andre gang. Jeg er dritstolt, to ganger og jeg er ikke engang konfa! Imponerende? Tusen takk. Resten av det jeg skal gjøre er vanlige ting som å bade og å henge, sikkert ut på ditt og datt, og ting jeg ikke skriver her.

Så som du kan se har jeg nok å gjøre i sommer. Men som en eller annen figur på en film sa en gang: "det er ikke om kvantitet, men om kvalitet.". Jeg har ikke peiling på hva kvantitet betyr, men i dette tilfellet mente han at det var ikke antall venner som tellte, men hvor gode de var. Og jeg er enig. Ikke bare når det gjelder venner, men alt. Om jeg har hundrevis av ting å gjøre i sommer, teller bare en ting: om jeg har det gøy og trives med det.

Helt ærlig tror jeg sommeren blir helt..middels.. En helt grei sommer, med helt greie opplevelser. Ingen "åååå, herlig, minne for livet, skje flere ganger? :D" eller "faen, verste jeg noen gang har vært med på.". Såe.. da er det vel bare å glede seg, da?


Men det hadde vært bedre hvis ting var anderledens..men..nei..

norge
jam, her skal jeg oppholde meg i hele sommer, ikke utenlands en dritt ! : (

-blogges

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits