ALDRI send sms bak rattet!

Jeg er helt i sjokk. Jeg koper på nettby, sjekker litt hva som skjer, ser gjennom loggen.. Som vanlig er det oppdateringer om hvem som har blitt venner, bilder som er lagt ut etc. Og som vanlig er det oppdateringer om hvem som har endret profilen sin. Dette pleier å bry meg midt i ræva, men jeg kjeder meg, så jeg klikka meg inn på Henning sin nettby, for å se hva han hadde skrevet. Det var igrunn ikke noe spesielt, bare navnet hans pluss en link som han mente alle burde se på. Jeg trykket meg inn jeg, og der ser  et stort bilde etterfulgt av en svær overskrift:
smsratt
Jeg bare tenkte: javel? Jeg trykte på play, og etter filmen satt jeg og grein mens jeg var i sjokk. Jeg har aldri tenkt på hva en enkelt tekstmelding , det å være ukonsentrert i noen få sekunder, hvor stor skade det kan forårsake.

Tv2 nyhetene skrev bl.a.:
"Skremmende og realistisk"

Det er lokale dramaelever som spiller i filmen. Jenny Davies spiller Cassie, som kjører ulykkesbilen. Hun er ute og kjører med to venninner. Hun sender en tekstmelding, og bilen går sakte over i motsatt kjøreretning.

Kollisjonen som følger har fatale konsekvenser. Fire personer dør på grunn av Cassies er ukonsentrert i noen få sekunder."

 

Det er helt jævlig. Se på filmen under, vis den til foreldrene dine, onkler tanter, alle som kjører bil! Dette kan fort skje, så spre budskapet!


Jeg synes nesten det burde bli en kinoreklame eller noe..synes du?

-blogges

2 kommentarer

CHRISTINAFRAAS

30.aug.2009 kl.23:00

gah, fikk en ordentlig dårlig følelse. så en episode av oprah om en jente som bestemt ikke ville slutte å tekste forann rattet, fordi hun tekstet med kjæresten sin konstant, og moren var livredd for henne. hun mente det var helt ok. de fleste ulykker som dette skjer vel som regel av at man ikke tenker seg om - men så finnes det begge deler. folk som mener at "det skjer aldri meg" og folk som ikke tenker over at de er uansvarlige.

Asbjørg

11.sep.2009 kl.00:15

Helt forferdelig, og så sinnsykt realistisk. JA, den burde blitt sendt på alle kinoer i hele verden!

Skriv en ny kommentar

¢¾ martha

¢¾ martha

14, Vestre Toten

Hei! Jeg vurderer å bli videoblogger. Jeg er skvær gæærn, jeg liker agurk mer enn noe annet,(hørte jeg sjokoladeplata bli sur?) som sagt, gal. Jeg er totning, mann.

Kategorier

Arkiv

hits