Toppbloggren, det er meg veitu!

Hadde jeg vært deg som leste dette hadde to ideer dukket opp i hodet mitt:
1) Dette er et innleg som dette: NÅ skal jeg: blogge hver dag, ha bilder i hvert innlegg, bli populær, den nye Ida, nei vent, VOE! Uhuuu lizm, bare vent så er eg på toppen!

2) Omg sorry as for at jeg ikke har blogga as, menne jeg har ikke orka az! :( Skolen er bare sååå stress och mas lizm! x( lærerne suuger az, de kan brene i helvette liksom! tihi, jeg vet ikke hva jeg skal blogge om, 10hi! eeeh, uuuh.., i dag spiste jeg frokost! :D:D:D:D:D <3 skal ut med beztizn min i morra lizm, skal på gjøvik, det eier az! hu er best az <333333333

Eller ingen av dem? Jess, jeg går for den. Jeg satser virkelig ikke på å bli en topp-blogger, det har jeg ikke tid til. Ikke gidder jeg heller. Men å oppdatere i ny og ne, det kan vel ikke skade. Jeg tror jeg har ihvertfall fem uferdige innlegg i arkivet her. Enten er de ikke posta fordi de ikke er ferdige, fordi de mangler bilder, jeg gadd ikke skrive mer da.. Enten eller. Menmen!

Helga blir BRA! Lørdag skal jeg, Christine og mamma innover til Oslo or å se på Maren på Mgp jr., det blir kjempegøy! Vi kommer hjem ganske sent tror jeg, og da skal jeg sove hos Christine, for klokka fem eller noe på søndag drar vi til TYRKIAA! Åh, gaad jeg gleder meg!


Men nå vil jeg sove! :) ..prøve ihvertfall..

Blogges ;)

Slenger med videoen av Nora på Oprah, den jenta er sjuk! Men fy flate så flink!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

¢¾ martha

¢¾ martha

14, Vestre Toten

Hei! Jeg vurderer å bli videoblogger. Jeg er skvær gæærn, jeg liker agurk mer enn noe annet,(hørte jeg sjokoladeplata bli sur?) som sagt, gal. Jeg er totning, mann.

Kategorier

Arkiv

hits